Wie is Štěsti

Een groep enthousiaste muzikanten, die allen hun hart hebben verpand aan voornamelijk de Tsjechische muziek. Lees meer

De Muzikanten

Meer weten over de muzikanten van Stesti? Lees meer

Volg ons

Meer weten over ons, volg Štěsti ook op Facebook

Sponsoren

Blaaskapel Štěsti is u voor elke bijdrage zeer erkentelijk. Lees meer over de mogelijkheden en draag ook een steentje bij.

Optredens

Wij treden op door het hele land en zelfs af en toe daarbuiten. Ook benieuwd naar Štěsti. Bekijk hieronder onze komende optredens en kom ook luisteren...


Bekijk alle evenementen

Uitgelicht

Links

Anderen over ons

  • Ik heb genoten van de passie waarmee jullie afgelopen weekend in Maasbree hebben gemusiceerd. Het was fantastisch.

    Geert Ebisch
  • Ik heb gisteravond genoten van jullie optreden in Woerden! Extra complimenten voor jullie tenorhorns!! Er werd gezongen op die instrumenten, prachtig!

    Willy van de Pol, Blech Bizarr
  • Wij hebben genoten van jullie optreden, maar ook van de andere kapellen.
    Een zeer geslaagde avond, bedankt

Vacatures

Wij zijn op op zoek naar uitbreiding van onze kapel. Mocht je interesse hebben! Neem contact met ons op.

Wij repeteren op woensdag van 20:00-22:00 in Boxmeer.

Neem contact op met Blaaskapel Štěsti…

Kim van de Voort

+316 - 13 58 93 16
kim@stesti.nl

Andy Marti

+31 485 79 45 48
andy@stesti.nl

Contact

Of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over ons

Al heel wat jaren was het een stille droom van Andy Marti (trompettist) en Kim van de Voort (Es-klarinettiste) om een eigen blaaskapel op te richten, met mensen die ook helemaal gek zijn van Tsjechische blaasmuziek.

Muzikanten die er net “iets” extra’s voor willen doen. Dat zijn vaak toch de muzikanten die deze muziek net iets anders aanvoelen en daardoor ook weten hoe deze muziek gespeeld dient te worden. Blaaskapel Štĕsti zal er naar streven om in hun muziek, de typische Tsjechische “drive” of interpretatie te spelen en dat kan alleen met de juiste mensen en op de juiste manier van repeteren. Lees meer over de oprichting van Štěsti

Štěsti beperkt zich tot de instrumentale kant van de tsjechische muziek en wij spelen graag uit het grote aanbod van prachtige nummers van oa. Prajka, Ondrusek, Kubes, Kamenik en Prohazska. Soms een uitstapje naar de andere kant van de Tsjechische grens, want ook in Oostenrijk kennen ze de typische Tsjechische drive, zoals je kunt horen in de arrangementen van Zsivkovits en Servit. We kennen onze beperkingen maar leggen de lat op een dermate hoog niveau dat alle muzikanten wel het beste naar boven moeten halen.

Wij zijn nog op zoek naar uitbreiding van onze kapel en dit dient bij voorhand een verbetering te zijn, te passen in de groep en dus niet alleen een aanvulling. Daarom zullen we hier positief kritisch naar blijven kijken. Voor meer informatie hierover, zie onze vacatures.

Wij repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Boxmeer.
Voor diegene die ons graag wil horen of uitnodigen voor een optreden verzoeken wij het contactformulier op deze site in te vullen.

Muzikanten

Foto's

Contact

Neem contact op met Blaaskapel Štěsti en laat van je horen. Wij nemen alle berichten erg serieus en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dankjewel.

Contact Informatie

informatie@stesti.nl
Boxmeer

Kim van de Voort
+316 - 13 58 93 16
kim@stesti.nl

Andy Marti
+31 485 79 45 48
andy@stesti.nl